Műhelyfelszerelés

Az autószerelő műhelyek elengedhetetlen kellékei a krokodilemelők, szerelőbakok vagy éppen az olajemelők. A Yato termékek használatával olyan eszközökkel egészítheti ki műhelyét, amelyekkel sok évig végezhet professzionális munkát. Tekintse meg új termékeinket!

Autószerelő szerszámokat rendelne műhelyébe?

Nem csak egy rendezett és tiszta autószerelő műhely ébreszt bizalmat az ügyfelekben, de az is, ha már egy laikus szem számára is észrevehető, hogy a műhelye jól felszerelt, minőségi autószerelő szerszámokkal van telis-tele. De a műhelyfelszerelés összeválogatása még egy tapasztaltabb szakembernek is okozhat némi fejtörést, hiszen bárki beleeshet könnyedén az ár-érték arány csapdájába, vagyis abba, hogy sokszor költséghatékonyabb beszerezni olcsóbb, de kevésbé minőségi termékeket.

Webshopunkat azon elgondolásból hoztuk létre, hogy itt minden kezdő vagy gyakorlott szakember megtalálja az igényeihez, pénztárcájához jól passzoló műhelyfelszereléseket. A minőségi Yato szerszámok széles palettája, az állandó akciók és a megfizethető árak mind-mind mellettünk szólnak.

Komplex szolgáltatásokhoz megfelelő műhelyfelszerelés kell

Ha autószerelésről beszélünk, a teljes körű szolgáltatások sokkal csalogatóbbak, mintha csak pár dologgal bízhatnánk meg a szerelőt. Egy ügyfél sem szereti – mert nagyon időigényes –, hogy az autót olajcserére egy helyre vigye, míg más műhelyben intézze a motortisztítást, a fényszóró-felújítást, a műszaki vizsgát. Viszont ha az autószerelő rendelkezik kellő szakértelemmel és megfelelő eszközökkel, máris komplex szolgáltatásokat tud ajánlani.

Azért, hogy minden kéznél legyen, szerezze be tőlünk az olajcseréhez szükséges Yato olajleeresztő edényt, de rendelje meg innen a munkáját megkönnyítő krokodilemelőt, szerelőbakot is!