Termék kategóriák

Yato szerszámok

A közel harminc éves múltra visszatekintő Yato szerszámok megbízható és hosszú élettartamú kellékei minden műhelynek, szerviznek, garázsnak, háztartásnak. Népszerűségük nemcsak kifogástalan minőségüknek, hanem remek ár-érték arányuknak is köszönhető. Ismerje meg széles termékpalettánkat!

Yato szerszámok és kötőelemek

A profi mesterek és a hobbibarkácsolók is olyan eszközökkel szeretnek dolgozni, amelyek biztosítják a precíz, gyors, minőségi munkavégzést – a Yato szerszámok pedig maradéktalanul megfelelnek minden elvárásnak. Praktikus készletekben és darabonként is beszerezhetők, a kötőelemek pedig többféle kiszerelésben is elérhetők. Minőségi alapanyagból készülnek, ami garantálja, hogy hosszú éveken keresztül megőrizzék kifogástalan kvalitásukat, a tervezésüknek köszönhetően pedig a biztonságos használatuk is szavatolt.

Kéziszerszámok minden mennyiségben

A Yato kéziszerszámok a legalapvetőbb eszközök halmazát képezik, amelyek nemcsak a szakemberek által üzemeltetett műhelyekben, hanem gyakorlatilag a háztartásokban is nélkülözhetetlenek. Csavarhúzókra, kalapácsokra, mérőeszközökre, fogókra és különféle kulcsokra mindenhol szükség van, a komolyabb szinten barkácsolók és a hivatásos mesterek pedig reszelőket, vésőket, szorítókat, hidegvágókat és egyéb speciális eszközöket is egyszerűen beszerezhetnek webáruházunkban.

Professzionális autószerelő szerszámok

A Yato különösen erős termékkínálattal rendelkezik az autószervizekben használatos szerszámok terén is. Nagy választékunkban minden eszköz megtalálható, ami a futómű javításhoz, valamint a motor- és váltószereléshez nélkülözhetetlen, de még AC-pumpa mérő készlet, szélvédő-kivágó, kárpitlehúzó és számtalan egyéb autójavító szerszám is elérhető nagy és folyamatosan bővülő választékunkban.

Ismerje meg a Yato szerszámok előnyeit, és rendeljen tőlünk egyszerűen, mindössze néhány kattintással!